Domov > Správy > Správy z priemyslu

Vlastnosti medeného materiálu

2023-07-04

Vlastnosti medeného materiálu


1. Vysoká pevnosť v tlaku
Meď je profil medených surovín, ktorý sa vyznačuje meďou. Tento typ medi má vysokú pevnosť a dokáže udržať stabilnú štruktúru počas aplikácie a nie je ľahko ovplyvnený vonkajšími vplyvmi na štruktúru.
2. Dobrá trpezlivosť
Vďaka vlastnostiam medi má medený profil dobrú húževnatosť a nie je ľahké ho deformovať a poškodiť vplyvom vonkajšej sily počas aplikácie. S touto výhodnou charakteristikou môže tento typ medi fungovať veľmi dobre pri dlhodobej aplikácii.
3. Dobrá ťažnosť a plasticita
Spoliehajúc sa na dobrú ťažnosť a plasticitu, keď sa používajú medené profily, môžu túto vlastnosť využiť na to, aby odolali negatívnym vplyvom vonkajších síl a vyhli sa ovplyvneniu vonkajšími silami. Tento typ medi môže vykazovať stabilné a pevné aplikačné účinky.
4. Silná štruktúra
Vďaka vlastnostiam vysokej pevnosti v tlaku a dobrej húževnatosti musí byť celková štruktúra medeného profilu veľmi správna. Takáto štruktúra sa dá používať stabilne a spoľahlivo a vždy môže normálne hrať svoju úlohu.
5. Dlhá životnosť
Medené profily sa vďaka svojim vynikajúcim vlastnostiam a mnohým výhodám a funkciám dokážu účinne vyhnúť negatívnym vplyvom rôznych vonkajších faktorov pri aplikácii, takže medené profily musia mať dlhú životnosť.
Okrem toho sú hlavnými charakteristikami medi v porovnaní s inými kovmi vysoká elektrická vodivosť, vysoká tepelná vodivosť, odolnosť proti korózii, vhodná pevnosť, ľahké spracovanie a nemagnetické vlastnosti.


Xiamen LeiFeng je profesionálny dodávateľ v Číne s 20-ročnými skúsenosťami venovanými výrobe druhov hriadeľov, akceptuje zákazkové služby, OEM / ODM sú vítané. Ak máte nejakú vzorku alebo kresbu, kontaktujte nás a získajte ceny.


Ak máte akékoľvek otázky, pls, neváhajte nás kontaktovať

E-mail: Sivia@leifenghardware.com
Whatsapp: +86 189 0022 8746
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept